Hur du vet att du har hittat den bästa bettingsidan

november 30, 2021

De som bettar på sport kan utan tvekan påstå att det är en spännande upplevelse som gör varje kommande match roligare än den förra. Det handlar inte bara om huruvida man vinner eller förlorar pengar, utan om spänningen av att följa en sport på TV samtidigt som man hoppas på ett särskilt resultat.

Kanske har man bettat på vilket lag som ska vinna, hur många mål som kommer att göras, hur många utvisningar som kommer att äga rum m.m. För att börja satsa måste du dock hitta den bästa bettingsidan, och vi ska därför kika på hur en högkvalitativ bettingsida bör se ut.

Vad en bra bettingsajt bör kunna bjuda på

När du ska ge dig ut för att hitta den där perfekta sajten för betting är det ett antal krav som sidan ska kunna uppfylla. Först av allt är det gynnsamt för dig om det finns många insättningsmetoder att välja mellan då detta säkerställer att just din föredragna metod med största sannolikhet finns tillgänglig. Uttagen ska även gärna vara snabba så att du slipper att vänta under en lång tid på att få dina pengar.

Att betta kan du självfallet inte göra utan sporter att betta på, så välj en bettingsida som har flera olika sporter att satsa på. Populära och välkända spelsidor såsom Betsson, Unibet, Nordicbet och fler därtill är säkra val om du vill kunna få många sporter att kika närmare på.

Antalet sporter är dock inte det enda viktiga, utan också hur höga oddsen är, och sist men inte minst ska sidan även har en lättillgänglig kundtjänst som kan besvara alla frågor och funderingar som du kanske har.

Möjligheten att spela med BankID på bettingsidor

Att lägga en lång tid på registreringen är det inte någon spelare som vill, men lyckligtvis nog finns det numera många bettingsidor som gör det möjligt för spelare att sätta in pengar med mobilt BankID. Du slipper då att registrera dig och använder istället enbart BankID för att verifiera din identitet, sätta in pengar och omedelbart börja spela. Många svenska bettingentusiaster anser att detta är en ypperlig lösning.

Bettingbonusar med och utan insättning

Du behöver inte bara använda dina egna pengar när du spelar på odds, utan visst delar många bettingsidor även ut välkomstbonusar som gör det extra spännande att börja spela. En bettingbonus kan bestå av en matchning där du sätter in pengar och sedan får lika mycket pengar av spelsidan som du kan använda till betting. Den kan även komma i form av gratissatsningar: antingen att du får satsa en gång utan att det kostar någonting eller att du får alla dina pengar tillbaka om du inte skulle vinna.

Bonusbeloppen måste vanligtvis omsättas ett visst antal gånger innan du kan göra uttag på dina vinster, men ibland kan du stöta på bonusar som inte har några omsättningskrav. Dessa bonusar kommer alltid att vara ganska små och ger dig sällan möjligheten att kamma hem stora vinster, men trots detta kan en bonus vara väl värd att satsa på.