Poängställning New York Rangers

februari 12, 2024

New York Rangers har länge varit en av de mest ikoniska klubbarna i NHL, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1926 som en del av den ursprungliga sexan. Klubben har en rik tradition med fyra Stanley Cup-titlar, den senaste 1994, och har alltid varit känd för sin passionerade fanbas och livliga hemmaarena, Madison Square Garden.

Aktuell Poängställning

Under säsongen 2023-2024 befinner sig New York Rangers i en stark position inom Eastern Conference. Med en statistik på 29 vinster, 15 förluster och 2 oavgjorda matcher (OTL), har Rangers samlat ihop 60 poäng efter 46 spelade matcher. Detta placerar dem på tredje plats i Eastern Conference, tätt bakom Florida Panthers med samma antal poäng men fler vinster, och framför Philadelphia Flyers och Carolina Hurricanes som har 56 respektive 55 poäng.

poängställning eastern conference New york rangers

Källa: https://www.nhl.com/standings/2024-02-11/division

Senaste Matcher

Rangers har haft en blandad form i sina senaste matcher, med en registrering på 4-5-1 i sina senaste 10 matcher. Trots denna ojämna form lyckades de vinna sin senaste match, vilket kan tjäna som en vändpunkt för laget.

Kommande Matcher

Information om exakta datum och motståndare för Rangers kommande matcher var inte tillgänglig i den tillhandahållna informationen. För att hålla dig uppdaterad om lagets spelschema, besök officiella NHL-webbplatser eller pålitliga sportnyhetssidor.

kommande matcher New York rangers

Form och Taktik

Rangers är kända för sitt starka försvarsspel och sin förmåga att utnyttja snabba omställningar. Deras spelstil har varit effektiv mot många av ligans topplag, vilket deras position i tabellen återspeglar.

Nyckelspelare och Poängledare

Även om specifika poängledare och nyckelspelare inte specificerades, spelar stjärnor som Artemi Panarin och Mika Zibanejad vanligtvis centrala roller i Rangers offensiv. Deras prestationer på isen är avgörande för lagets framgång.

Huvudkonkurrenter

Bland Rangers huvudkonkurrenter i Eastern Conference återfinns Boston Bruins, som för närvarande leder konferensen, och Florida Panthers, som ligger nära i poäng. Dessa lag representerar de största hoten mot Rangers ambitioner om att avancera och säkra en stark slutspelsposition.

För en mer detaljerad och uppdaterad överblick av New York Rangers och deras position i NHL, besök NHL:s officiella hemsida​​ och FOX Sports

/Nhl-odds.nu