Topptipset | Spännande betting för dig som älskar fotboll

maj 23, 2022

Tycker du om fotboll? Anser du att det är spännande att betta på fotbollsmatcher? Då kan kanske Topptipset bli ett perfekt tidsfördriv för dig. Det är hos det statligt ägda bolaget Svenska Spel där du kan betta på Topptipset, och den här pålitliga spelsajten imponerar alla dagar i veckan. Genom att betta på de rätta lagen kan du nå ett Topptipset resultat som leder till stora vinster för dig, så sätt dig in i hur spelet fungerar och ta de rätta besluten!

Hur går Topptipset till?

Har du spelat Stryktipset eller möjligtvis Europatipset? Då kommer Topptipset att kännas ganska bekant. I det här poolspelet satsar du på vilka lag som kommer att vinna inom åtta olika fotbollsmatcher, och allting äger smidigt rum hos Svenska Spel.

Du bettar antingen 1, X eller 2 beroende på om du tror att hemmalaget ska vinna, att bortalaget ska vinna eller att det ska bli oavgjort. Tänk på att det krävs att du gissar rätt på alla åtta matcher för att kamma hem en vinst, och när allt kommer till kritan handlar tillvägagångssättet om en blandning mellan slump och skicklighet.

Spela Topptipset hos Svenska Spel

Det som är så bra med Svenska Spel är att du inte behöver gå igenom någon lång registreringsprocess. Du kan omedelbart sätta in pengar med hjälp av Mobilt BankID och därefter gäller det bara att välja spelet som du vill betta på. Klicka på fliken ”Topptipset” och bestäm dig sedan för huruvida du vill spika, halvgardera eller helgardera. Detta kommer att påverka hur dyrt eller billigt det blir för dig, men även hur mycket du har chansen att vinna.

Om du vill göra upplevelsen ännu mer spännande kan du välja att följa matcherna medan de äger rum, och du kan hålla koll på både resultat samt kommande matcher via en applikation i mobilen. För dig som inte är helt insatt i sporten, men som ändå vill ta del av Topptipset, kan du kika på hur experter har bettat. Du finner rikligt med tips online från de som är mycket insatta i fotboll, så du kan lätt få den hjälpen som du behöver. Om du även är intresserad av att ta reda på mer kring NHL odds kan du klicka här.

Vad händer vid inställda matcher?

Ibland blir det självfallet så att matcher ställs in för ett eller annat skäl, men vad händer då med Topptipset? Jo, då lottar Svenska Spel istället ut en vinnare så att spelarna ska kunna få ett resultat trots avsaknaden av en fotbollsmatch.

Om det dock är fler än tre matcher som ställs in får du pengarna tillbaka. En stor del av spänningen har ju givetvis att göra med att följa matcherna live. Med allt detta sagt kan du enkelt komma igång med att betta på Topptipset redan idag om du tar dig bort till Svenska Spel. Skapa ett konto eller gör en snabb insättning och missa inte chansen att kamma hem en stor vinst!