Vad är cash-out?

oktober 7, 2020

Vad är cash-out?

Någonting som blir alltmer vanligt inom betting är cash-out. På svenska brukar man även säga att man ”säljer” sin kupong innan matcherna är slut. I starten var det endast ett fåtal spelbolag som erbjöd detta men nu är det snarare en regel än undantag. Det är ett sätt att säkra en del av en vinst på en kupong eller minimera en förlust. Det är ingenting som du får en notifikation om utan du måste själva vara inloggad och hålla koll på din kupong. Det går inte alltid att sälja en kupong, ibland gråmarkeras den om det händer något speciellt i en match eller flera av dina matcher.

Så fungerar cash-out

Låt oss säga att du har spelat på en trippel hos ett spelbolag. Du har fått in två av dessa matcher på kupongen och har nu endast den tredje kvar till vinst. Då har du eventuellt möjlighet att casha ut din kupong i förtid och ta en mindre del av vinsten. Du vinner inte lika mycket som om samtliga tre matcher skulle gått in men du riskerar inte heller att förlora allt. Det är helt enkelt ett sätt att säkra upp om du inte tror att din kupong kommer gå in. Detsamma gäller till exempel om ditt lag tar ledningen men om du tror att det inte kommer hålla hela matchen. Istället för att riskera att motståndarna trycker in en kvittering kan du sälja kupongen och vinna en del av det. Samma logik går att använda åt andra hållet. Du kan till exempel sälja din kupong för mindre än vad du satsade för att i alla fall få en del av pengarna tillbaka.

Allt mer populärt hos NHL entusiaster

NHL betting blir bara allt mer populärt för svenskar och cash-out i kombination är såklart en dröm.
Spela på ett par hockey matcher och ta ut pengarna i tid är vår rekommendation.

Vart kan jag spela med cash-out?

Idag kan du spela med cash-out hos de flesta stora svenska spelbolag. Några exempel på sajter som erbjuder detta är Unibet, Mr Green och Betsson. När du går in under mina spel kommer du se om kupongen går att sälja eller inte. Du kommer även se vad den är värd för tillfället. Men kom ihåg att vara snabb för värdet kan ändra sig väldigt snabbt beroende på vad som händer i de olika matcherna. Det bästa är om du hela tiden har koll på kupongen precis som om du skulle spela live. Då riskerar du inte att missa något utan kan vara med och trycka på ”cash-out” i rätt läge.