NHL Speltips

Så spelar du på resultat i NHL

För dig som tycker att ishockey är den mest spännande sport som finns och som följer matcherna borta i Nordamerika är spel på ishockeyresultat den bästa typen av spel. Många mer allmänna speltips NHL hittar du på denna sida. Det är riktigt lätt att spela på resultat i NHL via webben och det finns gott om spelsajter som erbjuder den möjligheten. Det du bör göra är att leta upp en seriös och bra spelsajt, givetvis med tillstånd att bedriva spelverksamhet i Sverige, och därefter ta en titt på vilka matcher som spelas inom kort. Välj sedan om du vill spela på en match och få en känsla för den här typen av spel, eller om du vill satsa på flera matcher.

nhl speltips

Bra att veta innan du spelar

Innan du spelar kan det vara bra att ta reda på så mycket som möjligt om de lag som spelar. Du kanske redan kan väldigt mycket om ishockeyn i NHL och de olika lagen. I så fall har du troligtvis den kunskap du behöver för att kunna spela på ett bra sätt. Om du inte har hängt med så mycket i just NHL på senare tid kan det vara bra att fräscha upp kunskaperna. På många spelsidor kan du läsa mer om de olika lagen i ligan. Där kan du se vilka spelare lagen har, hur många poäng de har gjort, vilken trend laget har formmässigt och hur många matcher de har vunnit på slutet. Sådan information underlättar för dig när du ska försöka spela på ett resultat.

Speltips nhl och andra hockeyligor hittar du på denna sida och andra som vi tipsar om.

Olika spelmöjligheter

Det finns många ställen att spela på och det kommer hela tiden nya operatörer både för att betta och som erbjuder nya casinon i Sverige.

Om du har bestämt dig för att spela på NHL och går in på en spelsajt för att betta kommer du märka att du har flera möjligheter. Du kan spela på resultat och har då tre alternativ, 1, X eller 2. Detta innebär att du antingen tror att ena laget vinner eller att andra laget vinner alternativt att det blir oavgjort efter full tid. Ett annat spel är vinnare inkluderat övertid och straffar. Här anger du helt enkelt vilket av de två lagen du tror kommer att vinna. Du kan också spela på antal mål, där det finns över och under olika siffror som alternativ. På vissa spelsajter finns även ytterligare spelmöjligheter.