Spelstrategier vid NHL betting

Gillar du hockey? Eller mer specifikt NHL hockey? Då kanske du har funderat på att betta på NHL någon gång och ha chansen att vinna pengar på ditt intresse?

När man sysslar med betting så gäller det såklart att ha en stor portion tur, men finns det strategier du kan använda dig av för att öka dina chanser att vinna pengar på NHL? I den här artikeln ska vi kolla på det!

nhl strategi betting

Vad du ska tänka på när du vill betta på NHL

Att hålla på med betting och vinna mycket pengar kräver kunskap, tid och engagemang. Men om du är villig att lägga energi på det så finns det en chans att du lyckas. Nu ska vi gå igenom lite olika saker man ska tänka på innan man väljer hur man ska satsa sina pengar.

Gör noggrann research

NHL anses vara ganska svårtippat, då det är många saker som har betydelse för hur en match slutar. Här gäller det att verkligen att göra en grundlig research för att satsa rätt.

Ha extra koll på det här:

  • Skador. Hur mycket skador finns det bland spelarna i lagen just nu? Det här kan vara avgörande för hur resultatet blir såklart.
  • Hemma/borta-spel? Hur brukar lagen spela när det gäller hemma- eller bortamatcher? Analysera historiken här och se vart styrkor/svagheter ligger någonstans.
  • Lagets styrkor? Är det ett lag som brukar göra många mål, eller har det en speciellt bra spelare i någon position som kan vara avgörande för hur en match slutar?
  • Vilken spelstil har laget? Defensiv eller offensiv spelstil? Titta noga på det här för att kunna avgöra oddsen för hur det ska gå för det lag du vill spela på när de möter olika motståndare.
  • Hur ser statistiken för de mötande lagen ut? Kolla noga på hur inbördesstatistiken ser ut för de båda lagen. Till exempel hur målrika matcherna har varit.
  • Historik? Är det något av lagen som har ett klart övertag historiskt sett? Det här kan vara en väldigt viktig punkt som har har stor betydelse för utgången.
  • Ha koll på målvakterna! Målvakterna anses vara hockeylagens viktigaste spelare. Kolla upp hur läget ser ut inför matchen du vill spela på, är det ordinarie målvakt som spelar eller är det någon annan? Målvakternas insats har en väldigt stor inverkan på resultatet!

Bygg din egen strategi

Se ditt spelande på NHL som långsiktigt. Analysera efter varje match för att skaffa dig mer kunskap och erfarenhet. Skriv ner allt så att du på lång sikt kan bygga upp din alldeles egna spelstrategi. Att se på sitt bettande på det här sättet är väldigt viktigt för att i slutändan lyckas med att vinna pengar.

Hitta din niche att spela på

Det finns många olika marknader att satsa på när det kommer till NHL betting. Resultatmarknader, målmarknader, handikapp och periodmarknader är olika exempel. Du kan också spela på saker som antal mål, skott, assists och poäng när det gäller en särskild spelare eller antal mål från ett visst lag.

Som du ser finns det mycket att välja på! Det smartaste du kan göra är att specialisera dig på något specifikt och bli expert på just det, istället för att försöka satsa på en massa olika marknader. Hitta din niche helt enkelt!

Välj rätt spelbolag

Att välja rätt spelbolag är viktigt om du vill nå framgång i längden. Olika bolag kan vara bättre eller sämre på vissa sporter. Mycket går ju ut på att hitta oddsen som är större än den chans du anser att ditt spel har att gå in. Då kan det göra stor skillnad om ett bolag ger några tiondelar högre odds än ett annat.

I Sverige så är grundregeln att alla bolag som gör reklam måste ha en svensk spellicens. Dessa bolag kontrolleras och har vissa regler om återhållsam reklam och skydd mot spelberoenden. Dessa har också en begränsad möjlighet att ge bonusar och erbjudanden till nya och befintliga spelare. Bolag som inte har denna licens går ofta under benämningen, utan licens, och har både fördelar och nackdelar. Vi skriver inte själva om sidor utan SVENSK licens men på denna sida tittar vi närmare på dessa.

Nyckeln till framgång

För att lyckas med att vinna pengar när det kommer till NHL är som du kanske förstår kunskap, hårt arbete och förmåga att analysera ett antal faktorer. Man behöver ha ett stort intresse helt enkelt!

Det finns många sidor på nätet där man får speltips, information om lagen, om odds, statistik och så vidare så det du egentligen bara behöver göra är att kavla upp ärmarna och sätta dig in i alla områden.

Du måste ha förmågan att kunna avgöra vilket spel som ger störst avkastning, och det är kunskap som byggs upp under en längre tid. Men som i så många andra aspekter av livet så lönar sig hårt arbete, och kunskap är makt helt enkelt.

Så gillar du hockey, och i synnerhet NHL, så finns det pengar att vinna om du bara är villig att satsa!

Lycka till med ditt bettande!